Medlemsfordeler

Sponsorene våre gir medlemmer i BTC en rekke rabatter. Her står de nærmere spesifisert:

Zone3
Zone 3 er vår sponsor for våtdrakt og annet. De har foreløpig ingen forhandler i nærheten av oss, men det jobbes med en løsning. For de som vil kjøpe våtdrakt nå så kan dere kjøpe direkte fra Zone3 og bruke rabattkoden «OSTRI20» som gir 20% rabatt. Husk at dere må betale frakt, MVA og tollgebyr i tillegg. Klikk her for å komme til nettsiden.

Løplabbet
Som BTC-medlem har du 15% rabatt hos Løplabbet.

Husk å ta med medlemskort når du skal handle hos våre samarbeidspartnere. Du finner medlemskortet ditt i minidrett når du har betalt kontingenten.

Trimtex

25% på andre varer hos Trimtex.

Aktiv365

BTC medlemmer får redusert pris på medlemskap hos Aktiv365. Det er mulig å velge mellom 2 typer avtaler, Premium eller Xpress.

Aktiv365 Premium tilbyr rabatt på 12 måneders medlemskap. Rabatt trekkes fra gjeldende ordinær pris.
– Ordinær pris kr 549 per måned
– Rabatt kr 120 per måned
Pris kr 429 per måned

Trygg Start kr 450 tilkommer alle nye avtaler og inkluderer en time med Personlig Trener og Kroppsanalyse. Ordinær pris kr 1050. Aldersgrense kroppsanalyse 18 år. Medlemskapet inkluderer Premium kort som gir tilgang til alle Aktiv365 sine sentre 05-24.00, alle dager, hele året Sentrene er plassert på Sandsli, Paradis, Kokstad, Kråkenes, Straume og Os. Tilbudet kan benyttes av både nye og eksisterende medlemmer.

Aktiv365 Xpress tilbyr rabatt på 12 måneders medlemskap. Rabatt trekkes fra gjeldende ordinær pris.
– Ordinær pris kr 275 per måned
– Rabatt kr 46 per måned
Pris kr 229 per måned

Startkostnad kr 250 tilkommer alle nye avtaler og inkluderer nøkkelkort, adm.kostnad og en time med Personlig Trener. Medlemskapet gir tilgang til alle Aktiv365 sine Xpress sentre 05-24.00, alle dager, hele året. Sentrene er plassert på Kokstad, Søreide, Kråkenes og Os. Vaktgebyr kr 250 trekkes i juli hvert år.  Tilbudet kan benyttes av både nye og eksisterende medlemmer.

Terskeltest

Terskeltest sin hovedoppgave er å  optimaliserer din trening, slik at de timene du har til rådighet utnyttes mest mulig optimalt – alltid tilpasset ditt nivå – enten du er nybegynner, mosjonist, supermosjonist eller idrettsutøver. Terskeltest tilbyr bl.a:

  • testing (laktat, VO2max, RMR)
  • utarbeiding og oppfølging (coaching) av treningsprogram
  • hjelp til løpsteknikk og hjelp til optimal sittestilling på sykkel
  • løpekurs

Les mer på https://terskeltest.no/terskeltest-no/

Idrettsmedisinsk avdeling AS

Idrettsmedisinsk Avdeling holder til på Brann Stadion og består av idrettslege, fysioterapeuter, manuellterapeuter og muskelterapeut(massør) som alle har spesialkompetanse på idrettsskader.
Bergen Triathlon Club har nå inngått klubbavtale med klinikken der alle klubbens medlemmer får 30% rabatt på konsultasjoner.
Uten ekstra kostnad kan også en skadet utøver trene i treningssalen tilknyttet klinikken så lenge han/hun går skadet.

Idrettsmedisinsk Avdeling er regional samarbeidspartner med Idrettens Helsesenter som betjener Skadetelefonen/idrettsforsikringen. I de tilfeller der man ønsker å benytte idrettsforsikringen er det viktig at skaden meldes og at behandling blir forhåndsgodkjent før time bestilles ved Idrettsmedisinsk Avdeling. Skade meldes på www.idrettshelse.no eller direkte til aktuelt forsikringsselskap.

APP: Idrettsmedisinsk Avdeling har også utarbeidet en app som heter «Idrettsskader». Det anbefales at alle klubbens medlemmer laster ned denne. Man har da lett tilgjengelig kontaktinformasjon når skade skjer. Appen inneholder også en håndbok om idrettsskader og akuttbehandling av disse.

Hjemmeside: https://www.idrettsmedisinsk.no/
Bestilling av time ved idrettsmedisinsk Avdeling:
Telefon: 53 00 68 00 – velg Idrettsmedisinsk Avdeling, Brann Stadion. Åpen:08-16
Mobil: 902 57 151 – Send SMS eller ring Idrettsmedisinsk Vakttelefon.
Åpen: Hverdager 08-22 – helgedager 12 – 18
Hjemmeside: Bestilling av time kan også skje via https://www.idrettsmedisinsk.no/
Epost: klinikk@idrettsmedisinsk.no : Send en epost med navn og mobilnummer så tar klinikken kontakt.
APP: Bestilling av time kan også skje via Appen «Idrettsskader»
Ved bestilling av time: Husk å oppgi at det gjelder klubbavtale samt klubbens navn.