Meld deg inn i BTC

Kontingent for 2018:

Innmelding etter 1.desember gir gratis trening i desember samme år, men forutsetter medlemsskap og treningsavgift for påfølgende år.

 • Ordinært medlem: 600,-
 • Familiekontingent 2 personer: 850 (+ 100 kr pr familiemedlem utover 2). Familiemedlemsskap inkludererer egen husstand inkludert barn under 20 år
 • Barn/ungdom/heltidsstudent*  under 26 år: 300,-
 • Støttemedlemsskap: 100,-

9594747376_02817c1c0b_b* kopi av studentbevis sendes til bergentri@gmail.com

 • Treningsavgiften er på 500,- kr og gir anledning til å delta på innetreninger og Nissemann i vinterhalvåret. Familier betaler kun én treningsavgift. Barn/ungdom/student under 26 år betaler ikke treningsavgift
 • Støttemedlemmer kan delta på lukkede sosiale sammenkomster som feks årsfest

Familier må legge inn samtlige medlemmer: F.eks Kari som ordinært medlem, Ola som husstandsmedlem 1 (kontingent = 850 kr), + Per som husstandsmedlem 2, Pål som husstandsmedlem 3, etc. (Kontingenten øker nå med 2×100 kr = 1050kr for en familie på 4)

Innmelding i BTC gjør du selv på MinIdrett. Har du ikke profil på MinIdrett fra før må du opprette en. Etter innlogging velger du «medlemsskap» og deretter «Finn ny klubb». Søk fram «Bergen Triathlon Club». Når Bergen Triathlon Club er funnet klikker du på navnet og du får opp valg for medlemsskap. Se skjermbilde. Merk av for hvilke særidretter du vil tilhøre. Ønsker du å betale treningsavgift klikker du på «detaljer» og markerer ruten som heter «treningsavgift» og avslutt med «send søknad».

Søk fram Bergen Triathlon Club, marker denne og velg "send søknad"

Søk fram Bergen Triathlon Club, marker denne og velg «send søknad». Klikk på bilet for stor versjon.

Medlemsskap i BTC er gyldig fra den datoen kontingenten er betalt, ikke fra den dagen du melder deg inn. Merk at man må ha gyldig medlemsskap for å delta på våre innetreninger i vinterhalvåret. Dette gjelder pr nå spinning, svømming og Nissemann.

Hvem kan bli medlem i BTC?

Alle. I hvert fall de som ønsker å drive allsidig trening. Vi har ingen krav om at du stiller på fellestreninger, men vi ønsker selvsagt medlemmer som bidrar positivt til treningsfellesskapet.

Hva får jeg igjen for å melde meg inn?

 • BTC er medlem i Triathlonforbundet, slik at man kan tegne lisens og delta i Norgescup (NC) og NM.
 • Klubben er også medlem i Norges Cykleforbund og Norges Friidrettsforbund. Man kan løse sykkel,- og løpslisens for deltagelse i sykkelritt og løp gjennom klubben (triathlonlisens er ikke gyldig for sykkelritt som ligger under sykkelforbundet og vice versa).
 • Fellestreninger, klubbkvelder og treningssamlinger.
 • Aller viktigst: Tilgang til et godt treningsmiljø, hvor man både hjelper og pusher hverandre til å nå sine mål.
 • Rabatter i henhold til klubbens sponsoravtaler.
 • Muligheter til å kjøpe klubbdrakter. Bestilling legges inn 3-4 ganger i året, følg med på Facebook eller forum for å se tidspunkt.

Hvor lenge varer medlemsskapet

Medlemsskapet varer til det er sagt opp skriftlig på epost eller medlemmet melder seg selv ut på minidrett.nif.no

Vedtekter for Bergen triathlon club, revidert 2016