Arrangementer

I tillegg til faste fellestreninger har klubben en rekke forskjellige arrangementer, samlinger og fellestreninger på regelmessig og uregelmessig basis. Blant disse er:

Nissemann

Triatlontrening på vinteren i samarbeid mellom BTC og SIB (Studentskipnaden i Bergen) hvor medlemmer av klubben og SIB kan delta. Nissemann arrangeres jevnlig mellom november og mars. Tradisjonen tro kjører man 1 times svømming i basseng, etterfulgt av 2 timer spinning med instruktør og 1 time løping ute. Følg med på i facebookgruppen for info.

 

1175677_605297702854683_1099025186_n

Triatlonkarusellen
Triatlontrening på sommeren, helt gratis og uhøytidelig for og av medlemmer. Løypen er fra 2015 flyttet til Åsane, ved Liavannet. Karusellen arrangeres med jevne mellomrom gjennom sommeren og tidlig høst, hvor det også føres et uhøytidelig karusellmesterskap. Følg med på facebook for mer info om dato.

 

Klubbmesterskap
En gang i året arrangeres klubbmesterskap, som regel i juni måned. Distansene varierer litt fra år til år, følg med på facebook for nærmere info og påmelding.

 

Swimcamp
Klubben ønsker å tilby swimcamp til sine medlemmer med jevne mellomrom. Siden dette er driftet på frivillig arbeid og initiativ fra klubbmedlemmer har vi ingen fast ordning på dette per dags dato, men følg med på facebook for info.

DSC02806

Jentesamling
Jentesamling har vært arrangert i flere år med stor suksess. Her er terskelen lav og humøret høyt for en god treningshelg for triatloninteresserte damer. Samlingen arrangeres ofte over en helg på våren, følg med på facebook for mer info og påmelding.

Os triathlon
Triatlonkonkurranse i regi BTC, arrangeres i august/september hvert år. Os tri er en sprintdistanse med klasser for barn, ungdom, proffer og nybegynnere. Er du nysgjerrig og ønsker å prøve triatlon for første gang er dette et veldig bra alternativ. Os triatlon har egen hjemmeside og facebookside.